Aktuellt

LUNCH vecka 2-3

Inlagd: 1 månad 5 timmar ago

Vecka 2

Veckans fisk: Frasig kungsflundra ”Crisp and spicy” sesam, råkost, gari, ris och chiliaioli (G)

Veckans gröna: Falafel, broccoli x3, schalottenlöksvinägrett, korianderyoghurt, mandel och gravad citron (L)

Måndag: Limeglazerad kyckling, ugnsrostad lök, sesammajonnäs, kycklingsky med miso och krossad potatis

Tisdag: Kalvrostbiff, potatissallad med dijonaise, gröna bönor, rostad lök och dragon (G)

Onsdag: Lammfärsbiff, créme fraiche med wasabi, broccolisallad, picklade senapsfrö och lammsky (L)

Torsdag: Citronbrässerad kalvbog, syrad morot, bakad rotselleri, dill och wasabiemulsion

Fredag: Fläskkarré, koreansk barbecue, chiliaioli, ångade primörer och jordnötter

Lördag & Söndag: Báhn mì” surdegsbröd, ingefärsmarinerad kalvrostbiff, krossad avokado,
syrade grönsaker, koriander, srirachamajonnäs och pommes frites (G)

 

VECKA 3

Veckans fisk: Laxtataki, morotscréme, umamidressing, ljummen nudelsallad med råkost, grönkål och sesam (L) (G)

Veckans gröna: ”General Tso’s” tofu, sötsur glaze, sojabönor, hyvlade grönsaker, stekt ris och cashewnötter

Måndag: Sesamkyckling, honung-vitlöksemulsion, dirty rice, steksky, blandade bönor och bakad lök

Tisdag: Asiatiska fläskbiffar, sesamstekt svamp, majs, chilimajonnäs, koriander och ris (L)

Onsdag: Limestekt kyckling, syrad morot, limemajonnäs, risfritters och sojasky (G)

Torsdag: Oxfärsbiff, syrad svamp, rostad morot, hyvlade grönsaker och valnötsemulison (L)

Fredag: Glazerad fläskkarré, rostad vitlöksemulsion, potatis och ingefärslaw med mangold, kål och gurka

Lördag & Söndag: ”Tonkatsuburger” kycklingschnitzel, briochebröd, kimchimajonäs, syrad råkost, koriander och pommes frites (L)(G)