Aktuellt

DAGENS LUNCH v.27 - 30

Inlagd: 2 veckor 3 dagar ago

vecka 27

Lördag & Söndag: ”Skaldjursfyllt bröd”
majonnäs, koriander, avokado, sallad och pommes frites (G)(L)

 

vecka 28

Veckans fisk: Ångad sej, avokadocrème, ärtor, svensk wasabi och sesamrostad färskpotatis

Veckans gröna: Pankopanerad morot, ingefärskryddade linser, råkost, vattenkrasse och limemajonnäs (G)

DAGENS KÖTT

Måndag: Teriyakistekt karré, broccolisallad, rostad mandel och yuzucrème (G)

Tisdag: Stekt kyckling, nudelsallad med råkost, jordnötter, sojaemulsion och ingefärsvinaigrette

Onsdag: Lammfärsbiff, ångade gröna grönsaker, lammsky och färskost smaksatt med rostad vitlök (L)

Torsdag: Fivespicestekt kyckling, grön sparris, misomajonnäs, gräslök, kycklingsky och potatis

Fredag: Kalvrostbiff ”tataki”, vattenmelon, thaibasilika, avokadocréme, sesamris, pommes allumette och picklad lök

Lördag & Söndag: Ägg ”Benedict”

Laxtataki, ingefärshollandaise, broccoli, brioche, spenat och pepparrot (L)(G)

 

vecka 29

Veckans fisk: Ugnsbakad sej, rostad blomkålscrème, råhyvlad blomkål, hasselnötter, koriander och yuzuvinaigrette

Veckans gröna: Sojabakad blomkål, sallad med ris, råkost, marinerad svamp, jordnötssås och vattenkrasse

DAGENS KÖTT

Måndag: Vitlöksglazerad fläskkarré, dragonaioli, stek ris, glasört och sparris  

Tisdag: Kalvfärsbiff smaksatt med dragon och citron serveras med rostad potatis, sparris, dijonaise och kalvsky (L)

Onsdag: Minutkotlett, bearnaisessmör, friterad potatis, steksky och ångad broccoli (L)

Torsdag: Ingefärs-och chilibrässerad kalvbringa, rostad morot, koriander, limemajonnäs och lök x 2

Fredag: Pankofriterad kyckling, ångade primörer, sesamvinaigrette och bbqmajonnäs (G)

Lördag & Söndag - 135:-
”Fiskburgare”
Frasig sej, brioche, äppel-gurk kimchi, srirachamajonnäs, koriander och pommes frites (L)(G)

 

Vecka 30

Veckans fisk: Frasig kungsflundra ”Crisp and spicy” sparris, sesam, gurka, gari, ris och chiliaioli (G)

Veckans veg: Falafel, broccoli x3, schalottenlöksvinägrett, korianderyoghurt, mandel och gravad citron (L)

DAGENS KÖTT

Måndag: Limeglazerad kyckling, sparris, sesammajonnäs, kycklingsky med miso och färskpotatis

Tisdag: Kalvrostbiff, potatissallad med dijonaise, gröna bönor, rostad lök och dragon (G)

Onsdag: Lammfärsbiff, créme fraiche med ramslök, broccoli sallad, picklade senapsfrö och lammsky (L)

Torsdag: Citronbrässerad kalvbog, syrad morot, färskpotatis, dill och wasabiemulsion

Fredag: Fläskkarré, koreansk barbecue, chiliaioli, ångade primörer och jordnötter

Lördag & Söndag - 135
  Báhn mì” surdegsbröd, ingefärsmarinerad kalvrostbiff, krossad avokado, syrade grönsaker, koriander, srirachamajonnäs och pommes frites (G)

 

 

 

 

 

VEGAN MENU

Inlagd: 2 månader 1 dag ago

STARTER

socca — 110

stekt svamp, picklad shiitake, karamelliserad lök, pak choi och syrad silverlök

MAINCOURSE

dan dan — 199

broccolikroketter, vit och grön sparris, tofucrème, jordnötsdressing, avokadonudlar — 199

DESSERT

örtsorbet — 55

riven pistage, plockade örter och krispigt bovete